Over RegiOnline Marketing

RegiOnline Marketing is in 2010 gestart, in eerste instantie vanuit de regio Zwolle. Met een brede achtergrond op het gebied van online marketing is RegiOnline Marketing in staat om internet succesvol in te zetten voor het midden- en kleinbedrijf.

Doelstelling
Nog vaak wordt internet gezien als medium waarmee je de hele wereld bereikt. Dat klopt natuurlijk, maar voor de meeste bedrijven is dit niet relevant omdat ze alleen klanten uit de eigen regio kunnen bedienen. Denk aan kappers, groothandels en horeca. RegiOnline Marketing helpt mkb’ers en zzp’ers om internet te gebruiken, waarmee ze nieuwe klanten uit de eigen regio aantrekken.

Paul BuddingPaul Budding – oprichter en adviseur
Na het volgen van de HBO-opleiding Management, Economie en Recht is hij door gaan studeren en heeft hij uiteindelijk de masteropleiding Marketing Management aan de Rijksuniversiteit Groningen afgerond.

In combinatie met zijn werkervaring, onder meer als online marketeer bij internetprovider Solcon en Univé Verzekeringen, is hij in staat om bedrijven te helpen om succesvolle activiteiten op internet te starten. En altijd doelgericht: met als uitgangspunt het aantrekken van nieuwe klanten of nieuwe omzet via internet.

 

Bing Ads Accredited Professional
Bing Ads Accredited Professional