Adverteren met Bing Ads

Met Bing Ads is het mogelijk om te adverteren in Bing. Het grote voordeel van adverteren in zoekmachines zoals Bing is dat mensen al zélf actief op zoek zijn naar je product of dienst. Loop geen opzet mis en adverteer óók, wij zorgen ervoor dat de campagne succesvol wordt!

RegiOnline Marketing is gespecialiseerd in regionaal adverteren. We zorgen ervoor dat je advertenties alléén getoond worden aan mensen in de buurt. Zo betaalt een bakker in Heerenveen nooit voor vertoningen aan mensen die in Limburg wonen. Wel zo handig voor je budget, toch?

Marktaandeel Bing in Nederland

Bing is aan een opmars bezig in Nederland. Volgens de laatste cijfers heeft Bing nu een marktaandeel van 2,23% (maart 2019). Daarmee wordt Bing een steeds serieuzer alternatief voor Google Ads, het advertentieprogramma van Google.

De voordelen van Bing Ads zijn:

  • Lagere cost per click door minder concurrentie
  • Meer advertentieposities beschikbaar
  • Hogere return on investment

Gecertificeerd door Bing

RegiOnline Marketing is gecertificeerd door Bing als Accredited Professional. Deze accreditatie garandeert dat we de kennis in huis hebben om succesvolle Bing Ads-campagnes te voeren.

Start met adverteren in Bing

Bij RegiOnline Marketing zijn we gespecialiseerd in adverteren met Bing. Met maandelijks 120 miljoen zoekopdrachten in Bing zijn er goede mogelijkheden om uw bedrijf onder de aandacht te brengen van mensen die op zoek zijn naar uw producten of diensten.

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan