Online adverteren

Wil je graag mensen bereiken in een specifieke stad of regio? Je verwacht het misschien niet meteen, maar met online advertenties is het mogelijk om heel gericht mensen lokaal te bereiken. Met RegiOnline Marketing helpen we je hierbij en adverteren we voor jou met banners, in zoekmachines of zelfs op Spotify!

Lokaal adverteren in zoekmachines

In zoekmachines adverteren lijkt soms lastig om mee te beginnen, en laten we eerlijk zijn: dat is het vaak ook. Er komt veel kijken bij het bepalen van de juiste strategie, het maken van advertentieteksten en het kiezen van de juiste opties in een campagne.

Veel bedrijven halen hun (nieuwe) klanten vooral uit de eigen regio. Ga maar na: een autodealer in Utrecht zal met name klanten uit de omgeving van Utrecht hebben. Het heeft dan geen enkele zin om te adverteren in Groningen. Bij RegiOnline Marketing snappen we dat. We helpen het mkb om heel gericht in de eigen regio te adverteren in zoekmachines.

Voordelen van zoekmachine adverteren

  • Het bereiken van een hele afgebakende doelgroep
  • Advertenties weergeven aan internetgebruikers uit een specifieke regio
  • Uitermate geschikt voor kort- én langlopende campagnes
  • Geen kosten voor vertoningen, alleen voor daadwerkelijke ‘clicks’
  • Gegarandeerd geen overschrijding van het advertentiebudget
  • Uitgebreid inzicht in het resultaat van campagnes
  • Doorlopende mogelijkheden om campagnes te verbeteren en kosten te verlagen

Google Ads en Bing Ads

De meeste bedrijven kiezen ervoor om te adverteren met Google Ads. Toch heeft zoekmachine Bing tegenwoordig een steeds groter marktaandeel en is het door de lagere kosten erg aantrekkelijk om te adverteren met Bing. Bekijk de mogelijkheden en vraag vrijblijvend advies aan in een kennismakingsgesprek!

Lokaal adverteren op Spotify

Het is nu ook mogelijk om lokaal te adverteren op Spotify. De audio ads van 30 seconden worden afgespeeld tussen de nummers door en zo is er gegarandeerde aandacht voor jouw bedrijf. Wil je alleen luisteraars van een specifieke stad targeten? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat alleen die luisteraars de advertentie te horen krijgen.

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan